Optovue

Innovatieve technologieën die het leven van patiënten en artsen over de hele wereld veranderen

Avant-garde in de vooruitgang van OCT-technologie

Van het eerste SD-OCT-beeld dat is gegenereerd tot de transformatieve OCTA-technologie: Optovue-technologieën bieden clinici informatie die zo nieuw is dat ze een andere benadering vereisen. De lange reeks "primeurs" van Optovue laat zien dat innovatie de ruggengraat vormt van Optovue. Ze streven ernaar gefocust te blijven op het verbeteren van OCT-beeldkwaliteit, efficiëntie en klinische toepassingen.

Een gedurfde visie
In het afgelopen decennium heeft Optovue, in samenwerking met toonaangevende oogheelkundige specialisten, een gedurfde en doelbewuste visie nagestreefd om geavanceerde oogzorgtechnologie aan te bieden aan patiënten over de hele wereld door de grenzen van OCT-innovatie te verleggen en de toegang tot OCT aanzienlijk te verbeteren. Diezelfde technologie die toeliet om het een standaardonderdeel van elk oogonderzoek te maken.

Meer dan 10.000 systemen in 10 jaar
Sinds onze oprichting, meer dan 10 jaar geleden, hebben ze meer dan 10.000 producten in veel verschillende landen geïnstalleerd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Fremont, Californië. Daar zijn meer dan 170 mensen in dienst die zich bezighouden met de ontwikkeling, productie en verkoop van OCT- en OCTA-systemen.


Nuttige Links

Blijf op de hoogte