New World Medical

Het zicht behouden en verbeteren door innovaties die de mensheid ten goede komen.

De reis van New World Medical begon meer dan 30 jaar geleden in Nigeria, toen een jonge professor overspoeld werd met patiënten die leden aan onchocerciasis en zich toelegde op het verlichten van oftalmische aandoeningen.

Nadat hij een paar jaar later naar Californië was verhuisd, richtte Dr. A. Mateen Ahmed New World Medical (NWM) op en introduceerde hij de Ahmed® Glaucoma Valve. NWM is opgericht met de missie om de mensheid te helpen. Ons bedrijf streeft ernaar dit verheven doel te bereiken door geavanceerde medische apparaten te ontwikkelen, produceren en op de markt te brengen die bedoeld zijn om het lijden van glaucoompatiënten wereldwijd te verlichten. Internationaal maakt het bedrijf gebruik van een exclusief distributienetwerk om patiënten in nood te bereiken. 

De missie van New World Medical is het behoud en de verbetering van het gezichtsvermogen door innovatie te leveren aan de hele mensheid door middel van veilige en effectieve medische hulpmiddelen. New World Medical doet er alles aan om te voldoen aan de wettelijke vereisten en de effectiviteit van het kwaliteitsmanagementsysteem te behouden.

 

Ahmed Glaucoma Valve

New World Medical

Blijf op de hoogte