• darkblurbg
  Demodex en MGD/DED
 • darkblurbg
  VisuXL®
 • darkblurbg
  Omega-3 Index
 • darkblurbg
  UW TORISCHE LENSBEREKENING?
 • darkblurbg
  LASIK versus Cornea

Chirurgische Producten

Simovision verdeelt producten en ondersteuning binnen verschillende oogheelkundige segmenten, waaronder chirurgisch materiaal. Hierbij werd nauwgezet een gamma van innovatieve producten samengesteld dat beantwoordt aan de juiste balans tussen prijs en kwaliteit.

Cataract en refractieve afwijkingen betreffen aandoeningen die goed te behandelen zijn mits gebruik van een juist instrumentarium en technologie. We bieden u ook hier graag tal van oplossingen zoals een ruim aanbod lensimplantaten (monofocaal, multifocaal, torisch, phake, ...) alsook een verscheidenheid aan chirurgisch materiaal en toebehoren (visco, eenmalig en herbruikbaar instrumentarium, ..).

Cataract Refractief Glaucoom Droge Ogen Diversen

Apparatuur

Simovision heeft jarenlange ervaring en expertise in de samenwerking met oogartsen en oogchirurgen in zowel ziekenhuizen als in privé-praktijken. Ons team bestaat uit gecertificeerde applicatie-specialisten die u adviseren bij het gebruik van onze erkende merken in innovatieve diagnostische en chirurgische apparatuur zoals OCTs, echografie, lasers, microscopen, behandeling van droge ogen en nog andere toepassingen. Dit in samenwerking met het interne team service engineers, rechtstreeks opgeleid door onze fabrikanten.


Pharma

In 2014 besloot Simovision tot diversificatie met de oprichting van de afdeling Simopharma die het grote publiek innoverende farmaceutische producten op het gebied van oogheelkunde en desinfectie aanbiedt.

Speciale aandacht gaat hierbij uit naar domeinen als droge ogen, voedingssupplementen en glaucoom.

Droge Ogen Glaucoom Desinfectie

Onze Merken

Blijf op de hoogte